Separationsångest!

Jag har suttit med papper och penna. Skrivit sida efter sida, sedan skrivit rent dem. Läst igenom, gjort ändringar och läst igenom igen. Gjort fler ändringar. Skickat manuset till Rebecka, kommit på en ny karaktär. Skrev in hen. Först handskrivet, sedan i datorn och pysslat ihop kapitlen. Fått tillbaka första utskicket av manuset, rättat, gjort om och skrivit rent igen.

Jag har skickat en del utav manuset till Rebecka, fått tillbaka det, rättat. Läst igenom, gjort om, rättat i datorn, läst igenom igen. Bytt ut namn, lagt till namn. Läst igenom, rättat och skickat till Rebecka för sista gången.

Rebecka kommer förmodligen att hitta någonting mer som jag ska finslipa, sen kommer jag att skicka in den. Jag borde spricka utav glädje och energi! Jag har gjort det, jag har skrivit både första och sista meningen för den här boken!

Istället så känns det som att jag har förlorat en vän. På ett sätt så är det väl så, men en dag kanske den står där i bokhyllan och då ses vi igen.

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s