Law of attraction

Eller attraktionslagen som den kallas på svenska. Som ni vet så har jag satt bollen i rullning när det gäller min blogg. Jag har uppgraderat den och gjort om utseendet en del. Nu fattas bara en header bild. Och lite småfix bakom kulisserna.

Jag fick reda på att jag behöver lära mig något som heter CSS för att kunna förändra bloggen som jag vill, och jag hittade en bok på jobbet! Dock för 429kr. Jag sparar pengar just nu så jag har väntat med att köpa den.

Igår så plockade jag undan en del böcker som kommer att försvinna ur sortimentet och därför reas ut, jo den var en utav dem. Så jag ska köpa den så fort rean börjar.

Det är när jag sätter mig ner och funderar på vad jag har dragit till mig den senaste tiden som jag börjar förstå hur jag ska använda mig utav attraktionslagen. Oj, vilken lång mening det blev.

Fler och fler har hittat hit efter att jag tog beslutet att fokusera mer på bloggen och när 83 nya besökare har hittat hit, då är det 1/4 utav besökarna under 2015 som redan har varit här i år. Det känns väldigt bra!

DSC_0242

Jag älskar denna bild som jag lyckades fota igår!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s