Proteinpudding och hundpromenad

Jag cyklade hem ifrån jobbet, gick en promenad med Micky och nu sitter jag här med en proteinpudding. Jag ska bara äta upp den och sedan cykla tillbaka in till stan. Mer simning på gång. Sista dagen att se dem simma idag så det gäller att passa på.

Tanken var att jag skulle vara ledig imorgon och hinna med det sista på boken, samt en fotorunda tänkte jag. Jag behövs dock på jobbet för min kollega är fortfarande sjuk. Så jag kanske hinner med några sidor innan jobbet. Annars så har jag lite tid på lunchen.

Nu mot simhallen!

10481986_612748008855306_5161888165508551601_n


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s