Ömma muskler och morgonfrisyr

Jag älskar att ha håret uppsatt i en ”knut” mitt på huvudet. Det är ett så bra ställe att ha det på när man är hemma. Dock ingen bra frisyr när man ska gå ut.

DSC_0216

Som ni ser, inte jätte sexigt, men håret är ur vägen.

Jag är lite öm i musklerna efter gårdagens träningspass, men jag har inte direkt träningsvärk. Jag är mest öm och stel. Om en timme så ska jag åka till jobbet, innan dess så ska jag hinna med en hel del. Fixa i ordning mig, göra tidsinställt inlägg här, massera min muskelknut i axeln, packa väskan, snitta om tulpanerna och säkert något mer som jag har glömt just nu.

Jag fick även mitt schema inför bokrean! Dock så var jag tvungen att avboka min PT den veckan. Det fanns inga passande tider. Om det inte blir någon som avbokar. Håll tummarna!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s