Riktigt bra morgon!

Jag vaknade ganska tidigt. Innan klockan ringde. Tvätten är inhängd, jag ar diskat och shoppat lite på nätet. Jag ska strax gå på en promenad med Micky och sedan så bär det av till Norrköping!

Pappa ringde igår och undrade om vi ville följa med honom, Algot och Otto på en 3D bio där. Och eftersom jag var instängd i lägenheten hela gårdagen så tackade jag ja. Dock så känner jag mig så där i kroppen efter gårdagen. Jag åt ingen riktig mat förutom sallad igår, sen så blev det glass och energidryck. Så ja, jag får skylla mig själv.

Hur ser din lördag ut?

DSC_0156


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s