Förändringar!

Som ni ser så har jag ändrat utseendet på bloggen. Riktigt nöjd är jag! Fast jag är inte klar än. Det ska upp en header och lite små fix. Jag ska bara lyckas få hjälp med det.

För övrigt så har jag pysslat en del med lägenheten idag, och jag är riktigt sugen på en förändring även här. Jag skulle vilja sätta upp en hylla över soffan att ställa tavlor och ljus på. Jag vill ha nya gardiner till vardagsrummet, de är nu beige. Och jag skulle vilja göra någonting på min byrå i min skrivhörna. Fast jag vet inte vad än.

DSC_0094

Så här ser det ut bakom mitt skrivbord. Ni ser den tråkiga gardinen och tomma ytan. Någon bra förvaring för mina block papper osv. Kanske några snygga pärmar?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s