Ett steg närmare den snygga bloggen!

Ja, nu vet jag hur jag ska göra för att få bloggen som jag vill, jag ska bara lära mig att göra det. Så det blir att läsa på. Och det känns som om det här kan ta ett tag, men jag är på väg! Ett steg i rätt riktning.

Vad är det då som jag ska lyckas lära mig? jo, CSS. Om jag lär mig hur jag arbetar med det så kommer jag att kunna bestämma mer hur bloggen ska se ut. Och hur lär jag mig det? Youtube antar jag.

Förutom detta så håller jag på och tvättar samt städar lägenheten idag. Jag funderar på att göra en apartment tour om ni är sugna på det?

DSC_0091

Eftersom jag är hemsk idag så tänkte jag ta en bloggbild på Micky. Han är inte riktigt okej med kameran, men jag lyckades få honom att prata lite för att det skulle hända något i bilden. Min slappa latmask till hund. Soffan och sängen är stora favoritplatserna.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s