Känner mig påkörd

Av vad vet jag inte riktigt, men jag vet inte riktigt utav vad. Jag har självklart träningsvärk efter igår, men jag har även annan muskelsmärta. Han totalt mördade min muskelknut i axeln och i mina vader. Riktigt bra eftersom de försvinner då, men jag är riktigt öm.

Det blir att skippa BH bandet på den sidan idag på jobbet. Och undvika tunga lyft. Efter jobbet så ska jag kolla på en ny topp att ha på min nya header. Jag tänker mig någon ljus topp, inte nödvändigtvis vit.

Jag och Iza har bokat in att fota på söndag. Så att det händer lite nyheter här, jag har redan fixat visitkort, att dela ut till folk lite här och där. Och nu är min blogg uppgraderad! Så jag ska börja fixa den efter jobbet 😉 YEY!

DSC_0214


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s