Tack farmor! <3

DSC_0026

Min farmor är en stark och underbar kvinna. Jag skriver är, jag känner att hon är här även om jag inte kan se och krama henne. Hon tog hand om mig och lärde mig massor. Hon var busig och social, samt väldigt driven. Igår så fick jag höra massor utav olika historier om farmor. Och hon inspirerar verkligen mig. Jag känner att jag vill göra mer i mitt liv än att bara sitta och vänta på att allting ska hända när tiden är inne.

DSC_0028

Det var massor med blommor. Dessa beställde jag åt min mormor, morfar, mamma och Jörgen. Jag sa åt henne i butiken att vara kreativ. Lev ut och gör som du vill. Super fina och farfar blev riktigt glad.

Det bästa utav allt var att farfar ville sitta bredvid mig i kyrkan. Han frågade mig om jag kunde sitta hos honom. Så jag höll om honom och Anton höll om mig. Jag är otroligt tacksam för att Anton var med mig. Och för att Anton fick höra hur min farmor var när hon var yngre. Vi träffades efter att farmor slutat prata tyvärr.

Och det var riktigt skönt att träffa mina kusiner och kunna krama dem i sorgen. Jag är självklart riktigt tacksam för den tid som jag fick tillsammans med min farmor. Och jag hoppas att jag ska kunna hälsa på farfar oftare än vad jag har gjort sedan jag flyttade hemifrån.

DSC_0038

Farmors extrabarn, som hon tog hand om innan hon gifte sig med farfar kom upp hit ifrån Småland. Jag frågade om jag fick åka ner och hälsa på och de blev jätteglada. Jag hoppas på att det kan bli en liten minisemester i sommar.

DSC_0029

Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra med blommorna, men det löste Anton. I rummet där vi åt lunch och fikade så fanns detta bord. Måste säga att blommorna gjorde sig väldigt bra där.

DSC_0046

Det är i denna magi som jag är uppväxt. Största delen i mitt liv har jag bott utanför stan. Både med mamma och pappa. Och nu mer än någonsin så längtar jag efter vårt hus på landet. Stan har sin charm, men ingenting slår landet.

DSC_0044

Så mycket sorg och kärlek på samma gång! ❤ Jag och pappas vän stod och pratade minnen när gudstjänsten var slut och många hade lämnat kyrkan. Riktigt härlig stund.

Gud som haver barnen kär, se till mig som liten är, vart jag mig i världen vänder, står min lycka i guds händer, lyckan kommer, lyckan går, Gud förbliver fader vår. Vår kärlek till dig, farmor, är det som består. Amen

Ja, jag la till en extra rad. Farmor (och pappa) läste ofta denna som god natt bön för mig när jag var liten.

❤ ❤ ❤ ❤ ❤


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s