God morgon smidigheten

Min mobil talade om att jag måste uppdatera lite appar, och vad gör jag? Jo jag råkade avinstallera Facebook eftersom de flyttade runt på godkänd-knapparna på de olika apparna. Smart, jätte smart.

Jag ligger fortfarande i sängen, men jag ska snart gå upp och fånga dagen. Ta ett bad, äta frukost och fixa mig. Klockan 11 så börjar det. Farmors begravning.

Igår så kände jag verkligen att om jag inte går så har det inte hänt. Jag kan fortfarande gå och hälsa på henne. Och om jag lever i en bubbla så känns det som om farmor är kvar i denna värld. Det funkar naturligtvis inte.

Och hur gick det med ängeln då? Undrar ni. Det gick inte alls. Vingarna ville inte fästa för superlimet var värdelöst! Extra snabb stod det på förpackningen. Det torkade ju aldrig! Och det fäste inte alls! Så jag fick tänka om.
Det blev mindre dekorationer istället.

image

Lite söta blev de! Jag tror att de kan ställas ut på borden till kaffet efteråt. Det blev inte som jag ville (köp inte superlim på hemköp) men det blev som det skulle.

Vad gör du idag?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s