Kan jag sno energi från min hund?

Jag är så trött! Pillat prislappar på jobbet idag. Och de har inte samarbetat!

image

När jag slutade jobbet så var jag beredd på att gå hem och sova direkt. Fast att jag var hungrig. Så trött är jag! Jag kom dock på att Anton kanske är hungrig när han kommer hem. Så jag gick snällt och handlade så jag kunde göra pastasallad. Och jag diskade innan jag började laga maten. Det måste ju vara plus poäng?

Nu ligger jag i sängen. Jag har massor som jag inte hinner med. Jag ska bara hitta energi till att gå ut med Micky!

image

Kan han låna ut lite energi?Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s