Träningsvärk, pyssel och gym?

Hej!

Jag har inte orkat äta frukost än. Det är en måltid som är så otroligt tråkig att äta enligt mig. Jag planerar dock att äta en omelett innan 10, så jag är redo för gymmet.

Jag har redan börjat med blommorna till farmors begravning. Ni får stå ut att jag tjatar om den. Hon betyder mycket för mig. I ett tidigare inlägg så skrev jag att jag inte brydde mig om ifall det blir skit, vem försöker jag lura? Jag hoppas på att det blir som jag tänkt mig. Jag sitter nu och målar en silver topp på en barbiedocka för jag tänkte att det skulle vara enklare än att försöka göra ett eget huvud. Och hur gör jag armar? Dock så tror jag att det behövs lite superlim.

Jag kommer att göra så mycket som möjligt innan torsdag så jag slipper stressa. Fast nu vill jag egentligen bara frysa tiden.

DSC_0017

Nu när jag kollar på bilden så inser jag att hon har en läskigt lång hals. Eller, har hon inte det?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s