En fluga i mitt kaffe…

Det är visst måndag idag igen. Jag har gått en längre morgonpromenad trots kylan. Micky blev inte alls glad när vi kom till en bit med bar asfalt. Han fick ont i tassarna utav kylan så nu har han bäddat ner sig i sängen istället.

Mina läppar är riktigt torra och jag har lyckats få en blåsa som sprack i kylan ute. Så är livet när man får munsår utav vanliga lypsyl, läppstift och läppglans funkar jättebra? Jag tänkte gå förbi ett apotek och se vad de har för något, så här ska det inte vara. Men men sidospår.

Jag ska till en blomsteraffär och beställa blommor till farmors begravning idag. Ja, det kanske är liite sent ute, vem vet. Fast de blommor som jag ska beställa är inte ifrån mig. Jag ska försöka göra mina egna. Jag har gjort blomsterarrangemang innan, men ingen som denna. Blir det fint? Super bra! Blir det fult? Farmor blir nöjd över att det är jag som har gjort det. Det känns som om det blir mer personligt. Självklart får Anton vara med på ett hörn, bara han gör som jag säger 😉

Förutom det så ska jag försöka hinna med gymmet idag. Och köpa ett par varma leggings/strumpbyxor att ha på fredag.

Jag skulle dricka upp det sista utav mitt kaffe, men jag hoppade över det. När jag tittade ner i glaset så hittade jag en blomfluga! Sa jag att det är måndag?

DSC_0016


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s