Brist på bloggande!

Ja, jag ve att bloggandet har blivit en aning lidande nu när livet är som det är. Om fem dagar så är det begravning för farmor. Och dödsannonsen var med i tidningen igår. Och jag börjar fatta det nu. Jag saknar min farmor! ❤

Algot och Otto, mina småsyskon, sov över hemma hos mig och Anton för första gången i natt. Och jag tror att det var riktigt bra för alla oss att få göra något kul mitt i det ledsna.

Vi åt tacos, godis, chips och såg på ”Dumma mej” filmerna. Riktigt uppskattat. Och Micky trivdes riktigt bra, han blev klappad utav Algot. Dock så är jag emot att lägga upp bilder på dem. Jag tycker att de själva ska få göra det valet när den tiden är inne. Så ni får en söt bild på Micky istället!

DSC_0009

Nu så ska jag byta om och ta mig till gymmet. Vi får se vad jag hittar på efter det.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s