Livet är lite svårare just nu

Efter gymmet igår så kom jag hem och vände ungefär. Jag lagade lunch, duschade och åkte in till stan för en skrivdejt. Det blev faktiskt mer skrivande än jag trodde! Eller ja, jag läste mest.

Efter det så åkte jag hem och åt lite igen. Och sen så gick vi in till domkyrkan. De hade en gudstjänst för några som dött. Bland dem farmor. Riktigt jobbigt var det! Många som känner mig vet att jag har svårt för att släppa ut känslor när jag är ledsen. Och jag ville inte vara ensam om att gråta. Så när vi skulle gå fram och ta nattvarden satt jag kvar. Skulle jag gått fram till prästen så skulle jag inte kunnat hålla tillbaka tårarna alls. Så jag vågade helt enkelt inte. Jag är knäpp ibland!

Efter det så gick vi och köpte mat, så blev det en mysig kväll i soffan.

image

image

image

image

image


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s