Söt svart klänning!

Jag började dagen med min bok. Jag håller på och läser igenom den nu. Och sen blev det gym med PT-timme. Vi fokuserade på muskelknutar och gjorde en del utfall. Jag börjar känna att jag har fusktränat innan. Och jag använder muskler som jag inte använder annars 😛

Sedan så blev det lunch med Anton och min kusin Sara. Riktigt mysigt! Efter det så gick jag och Sara på jakt efter en klänning. Jag hittade en som satt fint när jag hade sportbh på mig, men jag tror tyvärr att den inte funkar med vanlig bh. Den är nämligen V-ringad.

Så nu håller jag på och lagar mat samtidigt som jag kollar på klänningar. Jag vill ha en svart eller grå som har en kjol som man kan snurra med. Och jag vill att den ska vara söt och passa på en begravning.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s