Det är ingen vanlig dag

för det är min födelsedag! 04.20 så fick jag frukost på sängen utav Anton. Macka och tårta, samt present. Helt underbart!

Fast det är en extra jobbig födelsedag för min farmor gick bort igår. När vi var på bio. Så jag hade lite svårt att somna i går kväll, men Anton höll om mig. Jag hade hoppats på att jag skulle kunna träffa farmor efter jobbet idag, men det blir ju inte så. Och jag trodde att jag skulle märka någonting när hon gick bort, men jag kanske inte är mottaglig under min sorg?

När jag loggade in på Facebook nu och skulle läsa ett gratulationsinlägg så kom jag istället till min författar sida, översikten, utan att ha klickat där. Jag tar det som ett tecken på att jag ska fortsätta skriva. Så idag efter Anton har åkt till jobbet (nattjobb) så ska jag sätta mig och skriva. Även om jag är trött.

Jag fick två grattis kort på posten igår. Ett från Antons mormor och morfar, med en ängel på. Och ett från jobbet. Det kändes riktigt skönt att få dessa denna tråkiga dag. Lite glädje i sorgen. Jag har dock inte riktigt fattat än att hon har gått vidare, men det lär komma sen. Det är tur att jag har många att krama på.

Men nu så ska jag äta upp min tårta, gå ut med Micky och sedan gå till jobbet. Eftersom min mobil bråkar med mig så får ni bilder i ett annat inlägg ikväll. Jag lyckas inte få in dem i datorn.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s