Beslutsångest…

Anton åker iväg idag, han ska träffa sin kompis och åka på kryssning. Jag fick följa med om jag ville, men jag tyckte att de kunde ha en grabbkväll. Så kan jag ha en skrivkväll. Men jag har två pass på gymmet inbokat. Ska jag avboka dem och försvinna in i boken? Eller ska jag gå dit även om den inte är klar? Eller hinner jag klart innan passen?

Som tur så behöver jag inte bestämma detta nu, men jag måste få ordning på mitt skrivbord. Jag har möblerat om så min skrivhörna är väldigt stökig just nu.. Så där ska jag börja idag.

DSC_0002


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s