Äntligen måndag!

Ja, jag är ledig idag så jag kan säga så. Det är riktigt skönt att ha pengar, vilket jobb ger, men jag behöver verkligen landa efter jul nu känner jag. Man vilar ju knappast på julafton så jag var ju ”ledig” en dag innan jag började jobba igen. Nu är jag ledig fram till fredag!

Inte för att det blir vila hela dagarna, nej, jag har ju PT idag! Samt core och spinning imorgon. Samt att jag planerar att skicka boken till Rebecka denna vecka (ja, jag vet att jag sagt det förr, men nu är jag ju ledig).

Anton åker iväg på kryssning med Tobbe i veckan. Så jag har lite egentid i lägenheten. Och jag vet precis vad jag ska hitta på med den tiden. Jag har ett litet projekt i vardagsrummet som ska göras. Jag skulle gärna vilja ha nya gardiner, men det får vänta tills efter den 25e!

Nu så ska jag vattna mina Hibbar. Och äta frukost!

DSC_0016


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s