Sista dagen på detta år

Vi har snö på nyår! Det måste ju vara ett gott tecken! Två kapitel kvar att renskriva och sex sidor att rätta. Sedan så är boken klar! Det är nästan lite synd att jag jobbar idag, annars hade jag säkert blivit klar.

Målet med var 3000 detta år, och när jag vaknade så var jag 110 st ifrån. Inte helt omöjligt eller hur!

Så hur ska jag fira min sista dag detta år? Jo, jag ska försöka skriva lite innan jobbet, jobba, sedan så blir det middag i Vadstena och vad jag vet så slutar planeringen där. Jag känner tillit och hakar bara på det som bjuds efter det.

Jag funderar faktiskt på att vara nykter i år, så att jag kan gymma imorgon. Eller om jag tar en sån där sova ut dag imorgon. Vi får se.

DSC_0121

Micky fick åka ut till mamma, så att han slipper alla smällare här inne i stan. Eftersom vi ska iväg så är det mycket lugnare ute på landet.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s