Som ringar på vatten

Jag vaknade utav en riktigt hemsk dröm. I slutet på drömmen så hade jag så ont i bröstet utav ångest att jag försökte ta en kniv och sticka hål på min bröstkorg så att jag kunde få luft i lungorna igen. Jag hade ont i bröstkorgen när jag vaknade. Och min första tanke var ”Nej, så här får jag inte känna. Det kommer att göra så jag drar till mig något dåligt!”

Och det är nog en liten del utav vad attraktionslagen gör med mig. Jag vill ha en stor förändring, gärna på samma dag, ett mirakel som ”räddar” mitt liv till det bättre. Och när det inte sker så blir jag besviken. Jag känner att detta är ingenting som jag förstår eller kan lära mig. Först så blir jag jätte pepp och sedan så vänder det. Och nu när jag har funderat på det så inser jag att jag sänder ut en berg och dalbana, och hur kan jag då få tillbaka något annat?

Jag tror att det är många som gör detta, och jag tror att vi är många som vill ha resultat. Och idag så läste jag ett blogginlägg om hur man får det som man vill ha på 30 dagar. Det låter både enkelt och möjligt, länken till bloggen kommer längst ner i detta inlägg.

Steg 1:
Skriv ett brev då du tackar någon för det som du vill ha. ex ”Tack för att jag öppnar upp och släpper in allt som är bra med livet. Tack för att du hjälper mig med detta.” osv

Steg 2:
Läs brevet två gånger om dagen i 30 dagar.

Steg 3:
Gör sånt som får dig att må bra varje dag. Läs, gå promenader, träna, titta på komedi, det som för stunden känns rätt.

Jag har inte testat detta än, men jag ska skriva mitt brev idag. Nyfiken som jag är. Jag vill även dela med mig utav detta så att ringarna på vattnet kan växa. Jag ska testa, vågar du?

Här är blogginlägget:  Attrahera det du önskar på 30 dagar


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s