För trött för stress

Jag sitter på jobbet och äter banan. Börjar jag mitt på dagen så bru

kar jag

äta något innan.
Jag gick en sväng på stan på jakt efter kläder tills imorgon. Jag hittade ingenting! Så kom jag på att jag har det jag behöver hemma! Dock så skulle jag gärna vilja ha något glittrande halsband och örhängen till. Vi får se om jag lyckas hitta det sen efter jobbet.

image

Jag sa ju att jag är trött 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s