När livet blir som jag vill!

Nya kuddar i soffan! Motion som tömde kroppen på energi och massor med matlådor.
Tog precis en dusch, ska fixa nya mobilen och sedan sova!

Imorgon blir det att jobba. Jag är tacksam för att min rygg läker! Och för att när bokrean kommer så har jag tränat med PT i några veckor. Jag lägger ju aldrig en bok i taget i påsen så jag skulle behöva träna lite rygg tills dess.

Snart är detta år slut. Förstår du att det snart är nyårsafton?! Det var ju jul nyss? Jag har två planer som jag vill göra, ska prata med Anton imorgon tänkte jag. Så får vi se hur det blir. Vad är din plan? Och vad har du för mål 2016?

image

Härligt med snö!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s