Dagen efter!

Eftersom jag inte bloggade vid min vanliga tid så kanske du rodde att jag har sovit bort hela dagen. Då trodde du fel! jag har tagit liite sovmorgon, en lugn morgon, sen gym, diskat och lagat brunch. Jag blev så mätt igår att jag inte alls var sugen på frukost innan gymmet idag.

Gårdagen började som sagt hemma hos pappa. Riktigt mysigt med julfrukost och julklappar. Jag är som ett barn på julafton! Julklappar hela dagen! Eftersom mina föräldrar flyttade isär när jag var liten så är jag van att få mina julklappar utspridda under dagen. Någon på morgonen, någon runt kalle, och någon på kvällen. Vilket fortfarande sker. Så efter pappa åkte vi till mammas familj, där blev det mer mat, samt fika två gånger, och julklappar. Och när vi kom hem (ganska tidigt vilket var riktigt skönt! Jag var helt slut) så öppnade vi de sista paketen som vi inte ville åka runt med.

För mig så har julen alltid varit någonting riktigt bra. Och jag tänker se till att våra framtida barn får samma härliga och goa känsla på jul. Man kan inte styra andra, men man kan styra sig själv.

Jag hoppas att fler och fler får uppleva riktig julglädje, paketen är inte det viktigaste, det är sällskapet! ❤

DSC_0198 DSC_0201

DSC_0203 DSC_0212

DSC_0218


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s