Morgonen ljusnar

Jag har kollat på Clara Henry (Youtube) hela morgonen, och så kom jag på att jag faktiskt måste till jobbet idag. Så eftersom jag ska cykla om ca 30 min kanske jag ska ha på mig något annat än en morgonrock. Tror inte att jag får jobba naken med rosa morgonrock och blå fluffiga strumpor, eller?

Idag så ska jag handla godis på lunchen, vissa julklappar kräver godis! Sen så kommer jag att komma på vad jag ska ge min pappa. Strumpor, kalsonger, tröja? Liiite trist kanske, men finns det något bättre?

Jag börjar inse att jag har för många paket att slå in också. Det är massor som inte är inslaget än! Jag brukar dock få slå in saker på julafton, inget ovanligt alls för mig.

Oj då, nu måste jag verkligen fixa mig! Ha en bra dag, stressa lugnt och njut utav vårt fina vinterland (ja, jag är sur för att det är 10+ ute!)

DSC_0635

Vi får en grön jul! Inte kul…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s