Det är lördag!

Eller är det de? Jag fick panik över att det kanske kunde vara fredag idag. Och en längre jobbdag än vad jag hade räknat med.  Men som tur var är det lördag! Och dags att vara julfin på jobbet. Rött läppstift ska på.

En sak som jag skulle vilja att du tänker på när du är ute i julstressen och shoppar julklappar är att tänka på dina medmänniskor. Jag har en känsla av att vi inte är lika mån om varandra i år.
Jag hade en kund som kände sig i vägen för att hon hade en arm och när hon skulle leta efter pengarna i sin handväska så tog det lite tid. ”Jag brukar känna mig i vägen” sa hon när jag sa att det inte var någon fara.
Jag hade en annan kund som skällde ut en annan kvinna för att hon inte hade förstått kösystemet. Jag såg inte vem som hade rätt, men hon blev verkligen utskälld!
Sen det värsta, men det hände inte hos mig, en äldre man bad om att få gå före i kön så att han hann med att gå på toaletten. Ingen ville släppa honom före och han blev tillsagd att ställa sig sist. Så det hände en olycka. En kompis skrev detta på Facebook.

Det är mycket som vi ska hinna med innan jul, men är min stress värd att drabba någon annan?

DSC_0149


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s