Hur ska jag hinna med?

Jag ser allting runt omkring som jag ska hinna med innan jul. Slå in klappar,blogga, köpa de sista klapparna, boka in PT timmar, skicka julkort, skriva brev till mormor, skriva klart boken, städa och julpynta (nej, jag har inte hunnit med det än). Men det borde man ju ha hunnit med inom en vecka? Eller?

Just det, jag måste fixa naglarna också. Så de är fina på julafton 😉

DSC_0665Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s