Hinner jag?

Jag skulle ju vilja hinna bli klar med boken tills imorgon. Så jag kommer att ta med mig datorn till jobbet, så jag kan sitta på lunchen och rätta. Det är nu 28 sidor kvar att rätta och fyra kapitel att renskriva. Så sjukt underbart att se slutet!

Jag vet inte riktigt när jag har lunch idag, så det kan ha skett lite förändringar i statistiken då ni läser det här. Det är nämligen tidsinställt 😉 Och nu måste jag packa väskan sedan cykla till jobbet 😉 Ha en underbar onsdag!

Glöm inte att fånga dagen och upplev dina drömmar 😉

DSC_0114


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s