The world is sparkling

Frosten är äntligen här! Det glittrade överallt när jag gick hem från jobbet igår. Vi hade ju extraöppet eftersom musikhjälpen är i stan, dock så fick jag sluta en halvtimme tidigare för att det var så några kunder. Och var du en utav dem som missade detta så har vi extraöppet till klockan 20 hela veckan 😉

Men idag så är jag LEDIG! Eller ja, jag ska ju sitta inne vid mitt skrivbord och renskriva min bok. Jag har just nu 36 kapitel att gå igenom. Alla ska ju inte skrivas rent, men rättas. Detta är som sagt min sista lediga dag innan julafton. Och tanken är att jag ska vara klar med renskrivningen till den 17e. Vi ska nämligen ha julfrukost på jobbet och efter det så är det två timmar tills jag faktiskt börjar jobba, så jag tänkte att jag skulle läsa igenom texten då.

Jag är så hemmablind när det gäller min text nu, jag är nästan trött på den. Jag tror aldrig att jag har läst en bok så många gånger som jag har läst min egen.

Gå ut, njut utav allt glitter, och fånga dagen!

DSC_0114


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s