Det blir alltid som jag planerar

fast inte idag. Högen med papper som ska renskrivas/rättas har sjunkit, men jag är långt ifrån klar. Först så ville Micky leka, och när jag var inne i mitt flow så fick jag reda på att vår nya soffa kommer idag, så den gamla samt en hylla åkte ner till sopprummet. Dock så krävde de extra för att bära upp den nya! Så sjukt dålig servis! Kör man ut saker hjälper man väl till och bär? Eller? Aja, Anton och jag klarar det. hehe

Sen så ska jag gå till min kurs. En del utav mig vill stanna hemma och bara skriva, men det är sista gången för i år. Det tar en stund att gå dit, för inte cyklar jag, då lär jag halka på isgatorna. Bättre att hålla sig på benen 😉

Nähä, fortsätta med boken!

DSC_0121


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s