God morgon världen!

Ny dag, nya möjligheter och nya mirakel! Som ni kanske minns så satte jag ett mål på 150 nya besökare innan nyår, och jag uppgraderar bloggen så den blir reklamlös, förutom det som jag själv väljer att lägga upp. Och nu är den uppe i 210 nya besökare. Dock så är jag sjukt nyfiken på vilka ni är?

Jag har en del läsare från olika länder, speciellt USA. Vilka är ni? Kan ni inte skriva en rad?

11007477_10152696047658837_442767386_n


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s