Måndag!

Och min lediga dag, eller ja, min bokdag. Med idag så har jag tre lediga dagar kvar tills julafton. Och jag vill bli klar med mitt bokmanus innan dess, så Rebecka har någonting att göra på jullovet 😉 Mohahaha XD

Jag älskar när rättandet utav texten går lätt och glider på. Just nu så är det massor med sidor kvar.  Och om jag ska lyckas med detta på tre dagar så måste jag ligga i. Så snöstjärnorna får vara lite små pauser idag. Mål 1 är 41 sidor.

Dagens adventskalender kommer 😉 Här är lite chili som jag planterade om igår 🙂

DSC_0077

Visst är de små än så länge! Fatta att dessa ska växa upp till små träd och bära frukt i sommar? 😮


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s