Fler sidor, fler ord, mer, mer, mer!

Just nu så är jag uppe i 50 sidor mer än första utkastet utav mitt bokmanus. Och 8 fler kapitel är renskrivna. Jag har 110 sidor kvar att rätta plus att jag ska renskriva 12 nya kapitel. Det vill säga att det blir totalt 20 nya kapitel, och just nu har jag ingen aning om antalet sidor i slutänden. Gissning?

Men nu så är jag klar för idag. Och imorgon så blir det jobb i bokhandeln igen, men jag börjar ganska sent så jag hinner med att skriva en stund på morgonen! 😀

För övrigt så har jag världens sötaste pojkvän! Han var och klippte sig nu i veckan, och fixade skägget. Och idag så fick jag ett presentkort utav honom så jag också kan klippa mig! Samt fixa ögonbrynen 😉 ❤ Jag är så tacksam för att jag har träffat dig älskling!

DSC_0082

Nu så ska jag borsta tänderna, sedan läsa om Isfolket tills jag somnar 😉 Hörs imorgon!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s