God morgon!

Och förlåt för bristen på inlägg igår! Jag tänkte blogga när jag kom hem efter jobbet, men då blev det Vadstena istället. Efter att jag fick jobba över. Vi var en man kort på jobbet igår, och jag ska ta hans pass idag. Lite bakis 😛

Vi firade Ida igår. Så två kalas i rad! Och det visade sig att de även fyller på samma dag 😛 Lite kul 😉 Och jag fick lite vin igår, men jag är ändå uppe med tuppen 😛 Jag ska strax gå på morgonpromenad med Micky. Sen så är jag sugen på att göra något, jag känner mig lite rastlös.

Adventskalendern för igår och idag kommer upp strax!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s