Energichock

Jag fick en massor utav energi idag tydligen, för innan jobbet så började jag att plantera om chilin. Sen tre timmar jobb, middag och så fortsatte jag att plantera om chilin. Det blev även några nya frön som sattes i jord. En randig paprika bland annat. Efter det så vattnade jag alla Hibbar, sedan diskade jag och nu har jag rättat några sidor till i min bok. Jag har även sorterat rörpärlor. Så att jag kan fortsätta med mina snöstjärnor imorgon.

Men nu så blir det att borsta tänderna, gå en promenad med Micky och sedan läsa tills jag somnar 😉 Ny dag imorgon med nya möjligheter!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s