Hemma igen!

Min första tanke var att jag skulle göra lite gratis reklam åt stället där jag fixade naglarna, de tog nämligen emot presentkortet fast att de hade bytt ägare och namn. Det var ju riktigt snällt. Jag tog manikyr och pedikyr eller vad det heter.

image

Massage stol och fotbad 😉 Helt okej faktiskt. Inte så avslappnande dock när någon pillar på ens fötter 😮

image

Så kom vi till naglarna. Han trodde att jag hade gelélack, men nej. Bara massor med vanligt nagellack 😝
Det var inte förräns jag gått där ifrån som jag såg alla repor på naglarna 😮

image

Lite svårt att ta bild på 😝 Ser bättre ut nu med förstärkningslack på. Jag kollade dock fötterna när jag kom hem. Och jag har ett sår på ena stortån 😮 Brukar man få det när man gör sånt här på salong?

Det var lite brist med hygien tyckte jag, kryp i handfatet, samma verktyg till händer och fötter, rostig nagelsax. Så tyvärr får de ingen gratis reklam. Men det blev en kul resa till Norrköping. Tack älskling för presentkortet 💜 Jag har i alla fall nyfilade naglar och fått rygg massage 😀 Helt klart nice!

image


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s