Latare än latast!

Det blev en underbar sovmorgon idag! Jag vaknade efter halv 10! Efter det så blev det soffläge med serien 2 broke girls. En serie i helt min smak!

Nu så har jag precis tvättat håret, tänkte färga det igen idag. Jag såg att det ska vara inne med glitter i utväxten nu, men jag lär inte följa den trenden. Dels för att glittret faktiskt skadar håret med sina vassa kanter och dels för att jag saknar mitt röda hår! Och jag har äntligen en vettig färg (ja, jag har provat den förut).

Så idag dyker adventskalendern upp lite senare. Än så länge så är det ingen som har nappat på det, men jag har fått fler besökare så jag kör på. Och det är inte bara inom Sverige som armbanden kan skickas 😉

Så dags för lucka nr 2!

Adventskalender

Spelregler:

  1. Dela dagens adventsinlägg, kommer ett nytt varje dag, på Facebook/Instagram/Twitter/Blogg.
  2. Lämna en kommentar på det inlägget med ditt namn och e-post så jag kan höra av mig till vinnarna och skicka armbanden.

Och idag så är det detta armband som ni tävlar om:

DSC_0030

Lycka till ❤


  1. Det är ett jättefint armband i dagens utlottning och jag ska absolut vara med och tävla om det!
    Hoppas fler är med och tävlar så det blir en utmaning 🙂
    Det är ju dessutom en underbar blogg som får en att skratta och förstå hur livet kan vara för en person. Jag lär mig mycket i alla fall, hoppas ni andra läsare har haft en bra stund när ni läst inlägget! Och även alla tidigare, samt kommande inlägg förstås ❤


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s