God morgon då…

Jag var uppe sent igår och läste. Så jag tänkte ta en välförtjänt sovmorgon, men nej. Det tyckte inte min kropp att vi skulle göra. Jag är trött, men för pigg för att sova? Det finns väl någon mening med det också. Att vakna tjugo minuter i sex en söndag…

Så nu när jag inte kan sova så fortsätter jag fixa med naglarna. Och surfa runt efter olika tips på vad jag kan göra med bloggen efter jag har uppdaterat den. Jag hittade någon sida som jag registrerade bloggen på. Där står det att jag har noll besökare på bloggen just nu, vilket inte alls stämmer. Jag har ingen aning hur de kollar antalet besökare, men det märks väl.

Jag har en trogen besökare ifrån USA varje dag, vilket glädjer mig. Min farmors mamma flyttade till USA, så jag har släktingar där. Jag har dock ingen kontakt med dem i dag, men den som lever får se vad framtiden innehåller 😉

DSC_0018

Naglarna ser hemska ut nu, men jag är mitt uppe i att fixa dem. Jag ska bara hitta tålamodet till att låta dem torka innan jag fortsätter. Jag har även beställt ett stärkande nagellack så att jag får lite längd på de naglar som gått av. Jag trivs med långa naglar. 😛


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s