God morgon världen!

Det är fortfarande sjukt mörkt ute. Och för ett tag sedan så försvann den lilla snö som vi lyckades få. Men, men det är ju inte december än 😉 haha

Jag fick lite panik igår, Anton ringde och kollade hur det skulle bli med vårt internet. Det hade nämligen slutat att fungera igen efter jag hade åkt till jobbet. Och då så fick han beskedet om att det skulle vara nere i en vecka?! 😮 Det går inte! Bloggen då?!

Men som tur var så hörde de av sig igår och sa problemet var fixat. Förstår att de hade haft många sura kunder annars :p Vem klarar sig utan internet år 2015? Min stora fråga var nog vad ska jag hitta på om dagarna? När jag är hemma och är ledig, så förutom renskrivning utav boken, brukar jag sitta vid datorn. 😛 Jag gör ju liiite annat också, men en hel vecka? Tur att jag slapp det!

För övrigt så kanske det blir lite förändringar på bloggen 2016. Om jag under december får 100 besökare till så tänkte jag uppdatera bloggen så att all reklam försvinner. Bara jag som bestämmer i inläggen vad som ska synas på bloggen 😉 Men det tar vi närmare nyår. Imorgon så kommer jag berätta om en annan grej för er. Missa inte! 😉

Nu är det dags att klä på sig, äta frukost, gå ut med Micky och skriva rent en del utav boken innan jag ska till jobbet. Fånga dagen, imorgon kommer det en ny :p

DSC_0012

God morgon typ… Har inte fixat mig alls än XD


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s