Lördagen är här!

ÄNTLIGEN är mina  träningspolare hemma från en resa till USA så jag har någon att träna med igen! Jag ska träffa Dennis kl 12 på gymmet. Vilket är rätt så snart. Så det är dags att byta om, gå ut med Micky och ta sig till gymmet. Det är nu träningen inför sommar 2016 börjar 😉 Även om det känns riktigt långt bort 😮

Jag har börjat gå in till stan istället för att cykla. Nu när det är is lite här och var. Så ÄNTLIGEN är snön på väg 😉 Hihi Micky och jag kommer busa massor 😉 Nehe dags att röra sig till gymmet!

DSC_0415


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s