Två kapitel kvar!

Idag är verkligen en bra dag, handen gör ont och det kryper i benen, men det är bara två kapitel kvar! Sen är historien klar! Så jävla underbart! Skriva rent och sen förhoppningsvis skicka iväg detta manus för sista gången till Rebecka. Eftersom jag är lite trött på att läsa det nu så måste hon också vara det XD

Jag har en sten liggandes på skrivbordet med texten ”Du är bäst” på som jag fick utav Rebecka. Och en ros från Anton, samt ett hjärta med plats för värmeljus från Desse. Bakom mig står en bok i bokhyllan som jag har fått från Iza. ”Skrivandet är en ensam sysselsättning” brukar författare säga. Jag håller inte riktigt med, förutom alla presenter så har jag ju mina karaktärer. Som ofta får eget liv och överraskar mig. Sen så har jag ju Micky som just nu ligger i soffan och snarkar. Jag ska bara börja skriva ett kapitel till sen så är det dags för en ny promenad. Få igång blodcirkulationen efter allt stillasittande 😉

wpid-wp-1447519855698.jpegKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s