God dag!

Ny dag, nya möjligheter! Om en timme så ska jag vara på jobbet. Träffa kollegorna igen efter helgens äventyr. Det är höst, snart vinter och solen lyser som en galning ute. Jag behöver fortfarande vattna på balkongen. I november! Och jag som längtar efter snön 😉

Igår så var jag och mamma på shoppingrunda. Så nu är alla mina pengar slut 😛 Jag hittade en del julklappar till Micky, så nu är denna julen räddad 😉 Sen så hittade jag 2 par jeans åt mig. Med  låg midja! Gud var jag har saknat låga byxor! ❤ Funderar dock på om det ska bli en julklapp eller om jag ska använda dem innan jul?

Aja, nu måste jag stressa iväg till jobbet! Ha en underbar dag och tänk på alla möjligheter som finns!

wpid-dsc_0170.jpgKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s