Förändring i mitt liv

Jag håller på och möblerar om i vardagsrummet. Fast det blir inget bra. Och jag vill ha nya gardiner. Och ett nytt hem 😛 Ett hus 😛 Men det kommer väl någon dag. Nu är nu och nu vill vi köpa en ny soffa. Och för att den ska få plats så måste vi göra om lite. Men nu funderar jag på hur.

Aja, snart är mamma här, Micky kommer hem! Jag och mamma tänkte även åka iväg och shoppa. Så dags att byta kläder och göra sig redo 😉 Hur ser din tisdag ut?

DSC_0756


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s