Min garderob

Jag rensade ur min garderob på sånt som jag inte kan ha längre eller tröttat på. Hade jag tagit med allting så hade den blivit helt tom, så jag fick lämna lite bas grejer.

DSC_0792

Som ni ser så är den verkligen inget rolig alls. Jag ska ta bort mer grejer så fort som jag har dragit till mig nya. Jag kan ju knappast gå naken. Som tur är så har vi fått tröjor på jobbet (kan kännas tråkigt ibland när man vill klä upp sig lite) så jag behöver inte tänka på annat än byxor där.

BTW syns det att jag gillar turkost? XD


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s