Frukost om en timme

Vi hade riktigt kul och trevligt igår! God mat, mycket skratt och bra sång.

Men världens sämsta natt! Huvudvärk från helvetet. Ska äta ipren till frukosten sen. Det är tur att det går över och att det inte är lika lyhört i mitt hus. Så man slipper höra folk ha sex menar jag. Så jag har sovit sämst. Jobbar fyra timmar idag sen ska jag hem och krypa ner i min säng. Kommer sova till måndag 😉
Börjar bli lite rastlös, Monica sover fortfarande 😉

image


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s