Ekenäs julmarknad

Som jag skrev så åkte jag och mamma till Ekenäs julmarknad i torsdags. Riktigt mysigt var det! Dock så trodde jag att det var mer julklappar och dekorationer som stod på temat. Men det var mest mat tycker jag. Ost, korv, kolasås? osv.

Trotts det så blev det en del shopping 😉 Jag köpte en handkräm, en senap och en kräm att ha på pepparkakorna med smak utav saffran och vit choklad. Sen så fick jag en mugg med en vit drake på utav mamma ❤ Som jag har letat efter en vit drake! Jag fick höra utav ett medium att det var mitt kraftdjur eftersom jag hade varit häxa i ett tidigare liv. Vet inte alls om det stämmer.

Men men. Jag åt min första julmacka (julskinka och senap) för denna julen.

DSC_0799

Riktigt gott! Sen så gick vi omkring i källaren på slottet. Det såldes hantverk där nämligen. Hittade en dörr som jag öppnade, men jag vågade inte gå in, fick en obehaglig känsla.

DSC_0816

Jag är dock riktigt nyfiken och skulle gärna gå på en guidad tur ihop med Anton och några vänner. Jag vill inte ha en massa rekvisita då utan bara historierna. Skulle du våga bo på slottet ihop med Barbro påle?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s