Stressen

Har inte infunnit sig än. Klockan är redan efter åtta och jag börjar jobbet kl 10. Innan dess så ska jag handla lunch, packa, fixa mig och äta frukost. Jag borde vara stressad, om en timme så ska jag vara redo att cykla till jobbet.

Istället för att stressa så sitter jag här och dricker islatte ur min drakmugg. Anton sover fortfarande, så jag har börjat smygpacka lite i sovrummet. Så han inte vaknar. Det är egentligen inte jättemycket som jag ska ha med mig, ett ombyte till ikväll och ett ombyte tills imorgon. Frågan är om jag hinner sminka mig efter jobbet? Annars kanske jag kan göra det i bilen?

Åh, jag måste komma ihåg mobilladdaren och MP3 laddaren!

Oj! Jag ska vara klar om en timme, och här sitter jag i morgonrock 😮

DSC_0823

Lite extra blek innan blodcirkulationen har kommit igång 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s