Vatten, vatten, bara vanligt vatten

Nu har det slutat, men nyss verkligen öste det ner. Jag vill inte gå ut. Det ska ju vara fint väder idag! Fast det kanske är annorlunda i Ekenäs?

Jag funderar på vad jag ska göra för typ av naglar till helgen. Mintgrönt och svart skulle kunna vara fint? Jag sitter just nu och målar upp de färger som jag har på ett papper. Som jag kan ha med mig i väskan och kolla på när jag blir sugen på att köpa fler. Så jag inte köper samma färg. Jag har en hel del orange.

Jag har bestämt mig, det blir mintgröna och svarta naglar till helgen 🙂

DSC_0795


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s