Kundvågen ebbade ut

Nu är det bara två kunder kvar i butiken, och ingen utav dem vill ha min hjälp. Det har varit full rulle idag, och alla varorna är upplockade. Vi lyckades få två pall istället för en. Det märks att det börjar närma sig jul.

Om en timme så sitter jag i soffan och äter middag hoppas jag. Får se vad bara, stackars Anton är sjuk så jag kanske får köpa med någonting hem?

Jag funderar även på om jag ska måla om naglarna ikväll, eller om jag ska vänta tills närmare helgen? Det är ju stor grej i helgen, eller ja två stora grejer för mig 😛 Vi ska ha Östgötaförfattare här i butiken som signerar på lördag, sen så åker hela jobbet till Vadstena på kvällen. Har ingen aning om vad vi ska göra där än, men kul lär vi ha! Tyvärr lär jag inte kunna blogga förens efter jag kommit hem pga min mobil, men, men.

Det jag egentligen undrade var, vill ni se bilder på mina naglar här? Jag vet att jag är dålig på att lägga upp bilder när jag har fixat dem 😛

DSC_0570

Gammal bild 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s