Helt slut!

Men det ska man väl vara efter en bra dag? Seg start, men mycket att göra på jobbet som sagt. Många nya vänner 😉 Fast imorgon så är jag ledig. Tänkte ta en liten sovmorgon, så jag kan läsa massor ikväll (jo, jag lär somna snabbt ändå).
Hittade en till bok som jag blev sugen på idag. Förvånad? 😝 Fast jag köpte torrschampo istället. Luktar tea och gör mig gråhårig, men mindre fett är det 😉

Om de inte behöver mig extra mycket på jobbet så är jag ledig till lördag. Önskar nästan att vi kunde ha en författar kväll med våra författare så jag kan prata skrivande med dem 😝 Och utav de som kommer är jag sugen på minst fem böcker… Jag tänkte unna mig en. Vill ju spara pengar till julklappar nu 😉 Och en del annat 😝

Jag är tacksam för att jag jobbar så mycket att jag har råd med allt nu.
Jag är tacksam för våra underbara kunder.
Jag är tacksam för mina vänner och de luckor som jag lyckas träffa dem på.
Jag är tacksam för Anton och den kärlek vi delar.
Jag är tacksam för alla äventyr som kommer in i mitt liv.
Jag är tacksam för de utmaningar som får mig att utvecklas.
Jag är tacksam för det som får mig att må bra 💜

image


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s